25.8.2016

Elämäni vaikein päätös


Cassu ei ole enää meidän. Jossain kohtaa on vain pakko ajatella järjellä ja vaikka hevonen olisikin kuinka tärkeä ja ihana, pitää myös siitä pystyä luopumaan.
Veimme Cassun uuteen kotiinsa eilen. Tästä vaihtoehdosta on puhuttu jo jokin aikaa, mutta varsinaisen lopullisen päätöksen tehtyämme kaikki kävi todella nopeasti. Sitä miksi ja mihin Cassu meiltä lähti, en tule blogissa avaamaan, sillä se vetäisi mukaan niin paljon matkan varrella olleita henkilöitä. Näin kuitenkin oli tällä kertaa paras, ja olemme loppujenlopuksi kaikki tyytyväisempiä näin.

Cassun kanssa vietetty aika ei kuitenkaan ole mennyt hukkaan, vaikka en sen kanssa enää jatkakaan. Sen myötä olen päässyt verkostoitumaan ja minulla on aivan loistavat taustajoukot kotona, ja uuden hevosen kanssa elämä tulee olemaan vielä helpompaa.


Niin mikä uusi hevonen? Kauaa minun ei tarvinnut hevosettomana olla, sillä eilen kotimatkalla oli kopissa jo uusi hevonen, 6v tamma, joka sai pienen pohdinnan jälkeen nimekseen Assi. Se on todella kiltti ja fiksu nuori, ja pääsemme toivottavasti kehittymään yhdessä vielä monta vuotta! Uuden hevosen myötä blogin nimi ja ulkoasu muuttunevat pian, siihen asti ne saavat olla yhtenä niistä monista muistoista, joita Cassu meille jätti.

21.12.2015-24.8.2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti